Qiobyte : software ontwikkeling in C# ASP.NET MVC

Diensten

U wilt een specifieke dienst leveren via internet? Standaard oplossingen zijn niet beschikbaar? Dan kan voor u een webapplicatie op maat gemaakt worden. Stuur een e-mail voor meer informatie naar wilco@qiobyte.com of kijk op de contact pagina.

Qiobyte heeft gewerkt met de volgende tools, technieken en programmeertalen.

 

Tools

SharePoint MOSS 2007 is gebruikt bij het bedrijfschap Horeca en Catering voor het maken diverse producten. Waaronder: custom master pages en layout pages, de bestelmodule, heffingsysteem, portal (custom membershipprovider). Zie portfolio.

Voor het ontwikkelen van websites wordt veelal Visual Studio 2005, 2008 en 2010 gebruikt. Bijvoorbeeld de horecainnovatie website is compleet in Visual Studio 2008 gemaakt.

Ook wordt Umbraco gebruikt voor het maken van websites (onder andere deze website was gemaakt in Umbraco!)

 

Technieken

Qiobyte maakt gebruik van allerlei technieken afhankelijk van het project. Agile ontwikkeling in combinatie met UML of database ontwikkeling met ER-diagrammen. NIAM / FCO-IM / ORM voor informatieanalyse. DEMO voor analyseren van bedrijfsprocessen. Meer op de expertise-pagina.

 

Programmeertalen

C# wordt veel gebruikt voor het maken van websites, webparts en andere programmatuur. Maar ook JavaScript, Delphi en Assembly wordt gebruikt voor het maken van websites en andere programmatuur. Afhankelijk van het project wordt de best passende programeertaal of -talen gekozen.

Naast C#, JavaScript, Delphi en Assembly is Qiobyte bekend met de volgende programmeertalen: C, C++, Prolog, FLOWer, PHP, Python, Perl, Basic, VBA, Shell-scripting. (HTML en CSS zijn geen programmeertalen, maar Qiobyte kent deze techieken uiteraard wel!)